Routebeschrijving

Hoofdingang
De hoofdingang van ons pand bevindt zich aan de Catharijnesingel 56.
NQA bevindt zich op de zesde verdieping.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht CS is het ca. 5 minuten lopen naar Catharijneborch. Vanuit de stationshal (volg borden Centrum/Hoog Catharijne) loopt u voorbij de incheckpoortjes links naar buiten en gaat u via de nieuwe ingang naar rechts Hoog Catharijne binnen. U volgt de borden Moreelsepark. Aan het einde van de hal ter hoogte van Albert Heijn gaat u naar links door de draaideuren. De ingang van Catharijneborch ligt recht voor u. NQA bevindt zich op de zesde verdieping.

Met de auto
Let op: gedurende de komende jaren vindt er in de binnenstad van Utrecht een grootschalig bouwproject plaats, waardoor u de gebruikelijke route mogelijk niet kunt volgen.

De meest dichtsbijzijnde parkeergarage is P1 Moreelsepark, deze parkeergarage is altijd bereikbaar.

Vanaf Amsterdam
Volg de A2 en verlaat deze bij afrit 7 (Oog in Al). Volg de Vleutenseweg tot aan het Westplein. Hier slaat u linksaf de Daalse tunnel in. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en volgt u de weg omhoog (dus niet de tunnel in). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Catharijnesingel op. Hier gaat u rechts de ventweg op en slaat rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Rotterdam/Den Haag
Volg de A12, neem bij het knooppunt Oudenrijn de ring Utrecht-West (A2). Op de ring Centrum/Jaarbeurs aanhouden. Verlaat deze weg bij afrit 8 (Centrum/Jaarbeurs). Houd de borden Centrum aan tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en volgt u de weg omhoog (dus niet de tunnel in). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Catharijnesingel op. Hier gaat u rechts de ventweg op en slaat rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Breda/Den Bosch
Volg de A2, neem bij het knooppunt Oudenrijn de ring Utrecht-West. Verlaat deze weg bij afrit 8 (Centrum/Jaarbeurs). Houd de borden Centrum aan tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en volgt u de weg omhoog (dus niet de tunnel in). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Catharijnesingel op. Hier gaat u rechts de ventweg op en slaat rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Arnhem
Neem op de A12 afslag 17 (Kanaleneiland). Volg de Europalaan richting Centrum tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en volgt u de weg omhoog (dus niet de tunnel in). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Catharijnesingel op. Hier gaat u rechts de ventweg op en slaat rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.

Vanaf Hilversum/Amersfoort
Volg de A27/A28 richting Den Haag. Bij het knooppunt Lunetten komt u op de A12. Vervolgens verlaat u deze weg bij afslag 17 (Kanaleneiland). Volg de Europalaan richting Centrum tot het Westplein. Houd rechts aan in de Daalse tunnel. Na de tunnel slaat u bij de verkeerslichten rechtsaf en volgt u de weg omhoog (dus niet de tunnel in). Bij de verkeerslichten gaat u rechtdoor, de Catharijnesingel op. Hier gaat u rechts de ventweg op en slaat rechtsaf de Spoorstraat in (derde zijstraat). U kunt parkeren in parkeergarage P1 Moreelsepark.